774 163 381 Jsme tu 24/7

Jak se dá otevřít trezor?

4.7.2022 Martin Záruba ZÁMEČNICKÁ POHOTOVOST

Pořídili jste si trezor, ale obáváte se, že nebudete vědět, jak se do něj dostat, pokud zapomenete číselnou kombinaci či ztratíte klíč? Nebo jste se do této nepříjemné situace už přímo dostali? V tom případě je dobré vědět, co dělat.

Nezkoušejte to po svém – obraťte se na odborníky

V prvé řadě je třeba vyhledat odbornou pomoc zámečnictví. Do otevírání trezoru svépomocí se raději nepouštějte, mohli byste nadělat mnohem více škody než užitku a po vašich snahách by se do trezoru nemusel dostat ani kvalifikovaný zámečník. Navíc pokud máte v trezoru uloženy cennosti či důležité dokumenty, je vždy lepší svěřit tuto práci odborníkovi, než se snažit zámek nějakým způsobem vypáčit a věci uvnitř při pokusech znehodnotit.

Ušetřete si tedy čas, energii a nervy, a rovnou se obraťte na nás. Jak k otevírání trezoru přistupujeme? Můžete být bez obav – pomůžeme vám trezor otevřít rychle, kvalitně, odborně a bez poškození trezoru či zámku.

Možnosti otevření trezoru

Může nastat několik situací, kdy se do trezoru nebudete moci dostat. Jednou z nich je vybití baterií v elektronickém zamykání trezoru. Výměnu baterií zvládnete svépomocí, pokud však nastane závažnější problém se samotnou elektronikou, raději se do oprav nepouštějte. Specialista vám na místě elektronické zamykání odblokuje a vy budete mít k obsahu trezoru opět volný přístup.

Můžete se dostat i do situace, kdy zapomenete přístupový PIN kód, ani tentokrát však není vše ztraceno. Zakódovaný zámek vám zámečník snadno otevře a přidělí vám PIN kód nový. Napodruhé už si jistě budete dávat větší pozor a skutečně si ho vryjete do paměti.

Ztratili jste fyzický klíč od trezoru? Pokud to bude jen trochu možné, zhotoví se nový trezorový klíč. Pokud je ovšem trezor úschovnou skutečně důležitých věcí, bude po domluvě s vámi možná třeba nainstalovat zcela nový zámek, od kterého dostanete zbrusu nový klíč. Klíč se také může v zámku trezoru zlomit. V tom případě jej kvalifikovaný zámečník vytáhne, zámek v případě nutnosti opraví a zhotoví vám nový klíč, který můžete začít ihned používat.

V neposlední řadě pak může dojít k poruše mechanismu trezorového zámku. Zámek tak nebude plnit svou funkci, přestože na první pohled vypadá zcela bez závady. Naši zkušení specialisté dokáží poškozený mechanismus odblokovat a zámek opravit, aby opět stoprocentně plnil svou funkci.

Jsme tu pro vás

Zamčený trezor, do kterého se nemůžete dostat, je jistě nepříjemná situace, není ale třeba ztrácet hlavu – jsme tu pro vás! Všude po Brně přijedeme do třiceti minut a poradíme si nejen s trezorovými zámky, ale v případě potřeby vám pomůžeme i v dalších šlamastykách, jako jsou zabouchnuté dveře, zlomený zámek ve dveřích či zapomenuté klíče od auta v zamčeném voze. Přirozeně vám nabízíme také výrobu nových klíčů i pro bezpečnostní dveře. Ozvěte se nám, jsme tu pro vás každý den včetně svátků a víkendů.

picture

Přečtěte si také